Acest website utilizeaza cookie-uri. Iti recomandam sa accepti utilizarea acestora pentru a-ti putea oferi o experienta cat mai placuta.

 • Cartemma

  Cartemma ne ofera carti frumos colorate in editii cartonate, atragatoare si intotdeauna cu mesaj educativ pe intelesul copiilor.
 • Crayon Rocks

  Cu o forma simpatica de pietricica, textura moale si culori vii, creioanele cerate Crayon Rocks sunt mult mai usor de folosit decat creioanele traditionale, intaresc muchii tripod si ii invata pe copiii sa deprinda pozitia corecta de prindere a intrumentelor de scris.
 • Cubika

  Jucariile Cubika surprind atat prin calitate la un pret accesibil, culoare cat si prin designul unic, inconfundabil. Sunt fabricate in Ukraina din lemn de provenienta ecologica, vopsite cu coloranti pe baza de apa, non-toxice. 

 • Dantoy

  Gama de jucarii ecologice din #BIOplastic de la Dantoy este deosebita, frumos colorata in nuante naturale, si surprinde prin grija constanta fata de natura. BIOplasticul este o materie prima 100% reciclabila si 100% refolosibila, rezultata din trestia de zahar provenita din agricultura sustenabila. Toate aceste detalii sunt validate de certificarea Nordic Swan Ecolabel. Jucariile ecologice Dantoy sunt fabricate in Danemarca si sunt  potrivite pentru joaca in casa dar mai ales afara - in parc, la plaja; reprezinta o alternativa minunata la clasicele jucarii din plastic.
 • Grimm's Spiel&Holz

  Jucariile Grimm's Spiel & Holz sunt jucarii ecologice senzorial - educative din lemn, sustenabile si durabile, inspirate din pedagogia Waldorf. Aceste jucarii sunt menite sa stimuleze creativitatea, imaginatia si mai ales vointa copilului de a se implica activ in joc creandu-si propriile combinatii/jucarii.

 • Kinderfeets

  Produsele Kinderfeets sunt ecologice, realizate din lemn provenit din surse sustenabile, cu ritm rapid de regenerare, si gandite pentru siguranta si dezvoltarea naturala a copiilor prin joc activ si liber.
  Ai de ales intre cele mai mici si frumoase triciclete de pe piata, biciclete de echilibru cu design indraznet si caracteristici unice - #notrainingwheels, placi de echilibru in nuante cool - #kinderboard, accesorii de biciclete si carucioare cu rol de antemergator.
  Important de mentionat este si faptul ca pentru fiecare produs achiziotionat se planteaza un copac :).

 • Le Toy Van

  Jucariile #LeToyVan sunt jucarii ecologice educative fabricate din lemn, sustenabile si durabile ce se remarca printr-un design deosebit cu influente retro, sunt special gandite pentru a stimula creativitatea, imaginatia si jocul imitativ al copiilor; perfecte pentru #RolePlay.

 • Miffy

  #Miffy este o colectie premium de jucarii cu iepurasi fabricati manual din materiale naturale si durabile, productie a brand-ului olandez Bon Ton Toys, inspirata din cartile danezului Dick Bruna si din mini-seria TV Miffy and Friends. Fiecare personaj Miffy aduce bucurie si este conceput pentru a stimula creativitatea si imaginatia copilului tau.
 • O P P I

  O P P I ne intampina cu jocuri complexe si distractive prin care copiii vor descoperi #echilibrul, antrenandu-si #rabdarea, capacitatea de a lua decizii rapide, motricitatea, simtul tactil, #concentrarea si #atentia, evaluand in acelasi timp si posibilele riscuri.
 • Petit Collage

  Petit Collage inseamna jucarii din lemn si bumbac organic, jocuri, carti si puzzle-uri din hartie reciclata, vopsite cu coloranti vegetali pe baza de apa sau imprimate cu cerneala pe baza de soia. Toate produsele Petit Collage sunt ecologice, create cu gandul la educatia si sanatatea copiilor, precum si cu grija fata de mediul inconjurator.
 • Picca Loulou

  Adorabilele jucarii #PiccaLoulou sunt concepute special ca sa starneasca imaginatia si sa dezvolte creativitatea copiilor. Personajele de #poveste vor face ca jocul sa fie mult mai bogat si cu un farmec aparte.
 • Plan Toys

  Jucariile Plan Toys sunt jucarii ecologice din lemn, sigure si potrivite pentru copii, jucarii sustenabile si durabile. Cu o varietate mare de jucarii, PlanToys reuseste sa acopere toate zonele de interes pentru dezvoltarea copiilor ce prefera educatia prin metoda traditionala sau prin metoda alternativa Montessori.

 • Puzzlika

  Puzzlika este un producator de puzzle-uri educative, de la cele mai simple - duo, pana la cele complexe - de podea. Puzzle-urile sunt fabricate in Ukraina din carton presat, material responsabil cu mediul, sigur pentru copii.
 • Tegu

  Jucariile Tegu sunt pur si simplu magice, fuziunea perfecta intre clasic si modern, sigure, potrivite pentru copii dar si pentru adulti. In plus, sunt ecologice si educative, fabricate din surse sustenabile, extrem de durabile, rezista generatii la rand. Ideale atat pentru educatia in stil Montessori, cat si pentru metodele de educatie traditionale.
 • WWF Cub Club

  Jucariile World Wildlife Fund (WWF) sunt trainice, gandite sa dureze o viata. Acestea sunt fabricate conform celor mai inalte standarde in ceea ce priveste sustenabilitatea, precum Blue Angel - The German Eco Label si ICTI Ethical Toy Program. Colectia WWF Cub Club se adresează copiilor mici si contine jucarii produse ecologic si responsabil din punct de vedere social.