Acest website utilizeaza cookie-uri. Iti recomandam sa accepti utilizarea acestora pentru a-ti putea oferi o experienta cat mai placuta.

De ce Jucariile Altfel?

A fi diferit este un risc pe care am decis sa ni-l asumam, am ales sa ridicam stacheta si sa spunem nu plasticului si chimicalelor, sa vindem numai jucarii ecologice, premium, pentru fetita noastra si pentru toti copiii.

Sa livram bucurii, pentru copii, parinti si nu numai, este un vis frumos la care ne gandim de ceva vreme, si cu care speram sa rezonati si voi, sa puneti pret pe natural, calitate si valoare.

Suntem convinsi ca cei mici nu au nevoie de o duzina de jucarii si ca apreciaza o jucarie “desteapta”, atragatoare, interactiva, ce le ofera posibilitatea sa-si dezvolte si sa-si testeze anumite capabilitati, si care, mai apoi, sa le dea ocazia sa simta satisfactia reusitei si bucuria lucrului bine facut.

Jucariile ecologice sunt fabricate din materiale durabile, sustenabile, vopsite cu coloranti naturali pe baza de apa, non-toxice. Astfel, clientii nostri au garantia ca alegerea lor este sigura pentru sanatatea copiilor si, de asemenea, ca au cumparat o jucarie valoroasa, ce va aduce un beneficiu real in educatia si dezvoltarea acestora.

Jucariile noastre sunt atent alese, testate, sunt jucarii frumoase, educative, de calitate superioara, jucarii cu un rol bine definit in stimularea abilitatilor motorii si intelectuale, jucarii menite sa incurajeze creativitatea si imaginatia copiilor.

S14-2317.png

 

PlanToys® este unul din liderii mondiali ce fabrica jucarii ecologice, sustenabile si durabile, jucarii prietenoase cu mediul inconjurator si concepute special pentru dezvoltarea si educarea celor mici.

Pentru a sustine ceea ce am afirmat si pentru a te ajuta sa iti conturezi propria parere, regasesti mai jos cateva aspecte importante referitoare la materialele folosite pentru fabricarea jucariilor si cum PlanToys® sprijina mediul inconjurator.

Jucariile PlanToys® sunt fabricate din lemnul arborilor de cauciuc ce nu mai produc latex. Solul pe care sunt arborii inactivi nu se mai fertilizeaza timp de trei ani inainte de taierea arborilor, astfel, materia prima rezultata este pura.
Pentru a întari lemnul, PlanToys® foloseste un proces uscare in cuptor fara a folosi substante chimice.
PlanWood ™ este un material de calitate, sigur si durabil ce are la baza, ca materie prima, rumegusul rezultat in urma prelucrarii lemnului. Astfel, nu se face risipa, nimic nu se pierde, totul se transforma. Acest material este folosit in variante de combinatii cu lemnul solid.
Pentru imbinarea jucariilor PlanToys® se foloseste adeziv fara formaldehida, acesta inlocuieste cu succes traditionalul clei toxic.
PlanToys® foloseste numai coloranti organici (vegetali) si se angajeaza sa foloseasca zi de zi cele mai bune materiale “eco-friendly”.
PlanToys® utilizeaza numai vopsele pe baza de apa, non-toxice, fara coloranti chimici care contin plumb sau alte metale grele.
Ambalajele PlanToys® sunt fabricate din hartie reciclata si tiparite cu cerneala pe baza de soia, ceea ce le face mult mai usor biodegradabile si pot reciclate mai eficient decat ambalajele tiparite cu cerneala chimica obisnuita.
Impreuna cu Plan Group, PlanToys® organizeaza in fiecare an un program de reimpadurire - "PlanLoves the Forest Program", astfel, in ultimii 8 ani au fost plantati 40.000 de puieti.

Crayon Rocks® sunt “pietricele” colorate dezvoltate de Barbara Lee, un profesor cu 23 de ani experienta in lucrul cu copiii, observand zi de zi nevoia celor mici de a invata corect prinderea instrumentelor de scris traditionale.
Crayon Rocks 6.png
Crayon%20Rocks%208.png

Design-ul special in forma de „pietricica” se potriveste perfect intre cele trei degete folosite la scris si intareste muschii tripod. Astfel, creioanele cerate Crayon Rocks® ajuta la deprinderea pozitiei corecte de scris, formand mana pentru utilizarea altor tipuri de instrumente precum creioane, stilouri sau pixuri.

De asemenea, consolideaza muschii mainii si dezvolta abilitati motorii la acest nivel, adauga in timp finete si precizie miscarilor.
In plus, sunt ideale si chiar recomandate in lucrul terapeutic cu copiii ce au nevoi speciale.

Jucause si colorate, „pietricelele” Crayon Rocks® se “lipesc” de manutele mici permitandu-le copiilor sa deseneze sau scrie cu miscari largi si ferme, lasand urme consistente pe suprafata de lucru.

Mult mai usor de folosit fata de creioanele traditionale, creioane cerate Crayon Rocks® vor spori increderea prichindeilor in propriile abilitati artistice.

Crayon Rocks® sunt creioane cerate ecologice, fabricate din ceara moale de soia, din culturi de soia cultivate in mod regenerabil, au textura delicata si sunt colorate cu pulberi minerale in culori pastelate. Compozitie speciala, 100% naturala, le recomanda chiar si pentru cei care au alergie la gluten.
Pagina in curs de actualizare.
Pagina in curs de actualizare.
Pagina in curs de actualizare.
Pagina in curs de actualizare.
Pagina in curs de actualizare.
Pagina in curs de actualizare.