Acest website utilizeaza cookie-uri. Iti recomandam sa accepti utilizarea acestora pentru a-ti putea oferi o experienta cat mai placuta.

Buna si bun venit la JucariiAltfel.ro!

Numele meu este Lavinia, mama unei fetite minunate, o fetita ce mi-a dat lumea peste cap in sensul cel mai bun cu putinta. Datorita ei, pentru ea si pentru toti copiii, am decis sa pun bazele acestui proiect minunat, de suflet, JucariiAltfel.ro.

Personal, recunosc ca mi-a fost foarte greu sa gasesc jucarii cu adevarat potrivite pentru copilul meu, chiar si asa, am incercat sa-i pun la dispozitie cele mai bune variante, cat mai naturale, atragatoare si totodata utile.

Insa, uitandu-ma in jurul micutei mele, am realizat ca are destule jucarii din plastic sau lemn, de calitate indoielnica, vopsite cu coloranti chimici, unele cumparate de noi, parintii, altele primite de la cei dragi, cu cele mai bune intentii. Jucarii artificiale, zgomotoase, fabricate din substante chimice daunatoare sanatatii, toxice, care, din motive lesne de inteles, ajung sa umple gropile de gunoi intr-un timp foarte scurt si, paradoxal, sa se descompuna in sute de ani.

In acest punct s-a nascut idea de a aduce in magazinul nostru doar brand-uri consacrate, ce fabrica jucarii ecologice, din materiale durabile, sustenabile, vopsite cu coloranti naturali pe baza de apa, non-toxice, imbinate cu adeziv fara formaldehida. Pana si ambalajele acestor jucarii sunt realizate din hartie reciclata si tiparite cu cerneala din soia, mult mai eficient reciclabila decat cernelurile chimice standard.

Partenerii nostri in acest proiect sunt Petit Collage®, Le Toy Van®, Kinderfeets®PlanToys®, Crayon Rocks®O P P I®Picca Loulou®Grimm's Spiel & Holz®, Tegu®, Cubika®, Puzzlika®, Cartemma®, si Hape®, urmand ca mai apoi, in functie de preferintele clientilor, sa aducem in portofoliul nostru si alte branduri de top care sa respecte toate criteriile si exigentele pe care ni le-am impus.

Suntem incantati si mandri ca magazinul nostru distribuie numai jucarii ecologice, jucarii ale viitorului, facute sa dureze o viata, cu impact minim asupra mediului inconjurator.

Te invit sa navighezi printre jucariile noastre si cu siguranta vei gasi ceva frumos si unic pentru copilul tau. O jucarie care sa ii incurajeze creativitatea si imaginatia, sa-i stimuleze multiple abilitati pentru o dezvoltare cat mai armonioasa.

despre noi.jpg