Bună,

Eu sunt Lavinia, mama unei fetiţe minunate, o fetiţă ce mi-a dat lumea peste cap în sensul cel mai bun cu putinţă. Datorita ei, pentru ea şi pentru toţi copiii, am decis să dau viaţă acestui proiect, acum deja parte din mine, ca un al doilea copil.

JucăriiAltfel.ro a apărut în anul 2017 din nevoia de a găsi pe piaţa din România jucării şi servicii aşa cum mi-aş fi dorit eu pentru copilul meu. De atunci activitatea noastră s-a concentrat exclusiv spre comercializarea de produse ecologice şi eco-friendly, sustenabile, precum jocuri, jucării, triciclete, antemergătoare şi multe alte articole de calitate premium, fabricate cu gândul la siguranţa celor mici şi respect pentru mediul înconjurător.

Împachetare cadou

Încă din prima zi, în orice perioadă a anului,expediem la cerere jucăriile împachetate în ambalaj cadou din hârtie reciclată la care ataşăm cartoline cu mesaje personalizate în funcţie de solicitările clienţilor.

Alege altfel

Te invit să navighezi printre jucăriile noastre cu încrederea că vei găsi ceva frumos şi unic pentru copilul tău. O jucărie care să îi încurajeze creativitatea şi imaginaţia, să-i stimuleze multiple abilităţi pentru o dezvoltare cât mai armonioasă.